Winners Club Seminar
Hvad er Winners Club?

Det er et samlingssted for mennesker, som alle har et ønske om at lære at styre deres tanker og ønsker at bruge sig selv som værktøj til at blive den bedste udgave af sig selv.
Hvornår kan jeg komme på Winners Club ?
9. januar 2018 - 09:00 - 16:00
Odense - Odin Havnepark

17. februar 2018 - 09:00 - 16:00
Svendborg - Danhostel Svendborg

27. marts 2018 - 09:00 - 16:00
Brønderslev - Hotel Phoenix Brønderslev

28. marts 2018 - 09:00 - 16:00
Viborg - Danhostel Viborg

3. april 2018 - 09:00 - 16:00
Vejen - Vejen Idrætscenter

17. april 2018 - 09:00 - 16:00
Ringsted - Ringsted Congrescenter


Tilmelding
Hvorfor Winners Club ?
Vi befinder os i en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne og produktivitet. Der er stort fokus på fysisk træning, men vi overser ofte, hvordan vi får energi og styrker vores indsats gennem mentaltræning. Nogle kommer desværre til at betale prisen i form af forventningspres eller måske endda stress, hvor hjernen er hårdt belastet, og der opstår både tankemylder, bekymring og svigtende fokus.

Hos Winners Club lærer du via mentaltræning mm. at styre dine tanker, så de ikke styrer dig. Du får enkle teknikker til at finde indre ro i en travl hverdag, hvilket er første skridt mod mere fokus og mindre stress. Med mentaltræning finder du indre ro i en travl hverdag, derfor er dit medlemskab af Winners Club et af dit livs bedste investeringer.
Fordele ved medlemskab af Winners Club

Dit eget online netværk på Facebook, hvor du 24/7 - 365 dage kan benytte dig af de søde mennesker, som gerne hjælper dig.

Du får mulighed for at Skype med en af de 4 tilknyttede Coaches / mentaltrænere hos Winners Club – 2 x 30 minutter – helt gratis!

Du får 20% rabat på ”en til en” coaching timer.

Du modtager løbende vores nyheder med nyheder, teknikker og gode råd, så du i fremtiden kan lave ”hjælp til selvhjælp”.

Du modtager altid ”Early Bird” tilbud på vores arrangementer.

Du får altid VIP pladser hos Winners Club.
Stacks Image 2257
Kriterier:
Der findes ikke nogen facitliste, som deltagerne skal kunne matche, og alle deltagerne modtages og behandles individuelt.

På Winners Club seminaret tager vi udgangspunkt i, at alle deltagerne er individer også i forhold til niveau og sportsgren.
Hvad får du ud af at deltage i Winners Club ?

 • Du vil finde ro i en travl hverdag!
  Du vil bane vejen til dit ubevidste sind.
  Du vil reducere tankemylder og svigtende fokus.
  Du vil lære at udnytte hjernens utrolige og uudnyttede potentiale.
  Du vil kunne fokusere på det, du ønsker uden at bruge unødig energi på det.
  Du vil finde frem til dine uanede ubevidste ressourcer.
Investering
Din investering kr. 895,00 inkl. moms, ekskl. evt. gebyrer*

*Når du deltager på et Winners Club seminar, modtager du morgenmad, frokost og kaffe & kage til eftermiddag – alt er inkluderet i prisen.

Køb din billet allerede nu – hvis du gør det inden 1. december 2017, så modtager du et års medlemskab af Winners Club – ganske gratis (værdi 495,00 kr.).


Tilmeld dig - dit livs personlige rejse…
Winners Club 2018
9. januar 2018 i Odense - Odin Havnepark kl. 09:00 - 16:00
Mentaltræning - Vejen til dit ubevidste sind
Det er et unikt koncept, der baner vejen direkte til dit ubevidste sind, så du kan arbejde fokuseret med det, du ønsker, uden at bruge energi på det. Netop det gør mentaltræning til markedets stærkeste redskab, når vi skal finde frem til de uanede, ubevidste ressourcer, vi alle har i os, men som ofte er sandet til af virkelighedens krav og travlhed.

Mentaltræning er en ny disciplin i arbejdssammenhænge. Disciplinen stammer fra sportens verden og benyttes, når højtydende elitesportsfolk vil blive de bedste.

Måske kender du det, at du har deltaget i et fantastisk inspirerende kursus, men efter to uger er dine nye tanker og intentioner oversvømmet af virkeligheden og gamle vaner?

Et Winners Club seminar er planlagt, så din udvikling bliver forankret over tid, og derfor også virker på den lange bane. Det eneste krav er, at du tager dig selv alvorligt og har ”ja hatten” på.