Skype coaching
Skype-coaching er et helt nyt koncept, som giver dig mulighed for at få coaching i situationer, som tidligere kostede en formue i telefonopkald eller i situationer, hvor det før slet ikke var muligt. Via internettjenesten Skype og en computer kan vi gratis komme i kontakt med hinanden ved hjælp af blot et headset, og du kan få den coaching, du har behov for.

Konceptet kan være til gavn for især sportsfolk, der spiller eller bor i udlandet, eller virksomheder, der holder til i udlandet. De kan nemt, hurtigt og billigt få den coaching, de lige står og mangler for at holde problemer på afstand eller finde den motivation, der kan bringe dem videre til et endnu højere niveau.
Herunder kan du se eksempler på, hvornår det kan være relevant at bruge Skype-coaching:

Sport


Du/I er lige slået ud af første runde og skal videre til et andet land for at spille turnering få dage senere – selvtilliden har lidt et knæk.
Du/I står og skal møde en spiller/et hold, du har dårlige erfaringer med og ikke tror, du kan slå – troen skal ind i hovedet og kroppen.
Du/I har tabt en kamp og er tvunget til at vinde den næste for at komme videre – presset tynger dig.

Dette er situationer, som mange sportsfolk kommer ud for, og det kan være svært at håndtere alene. Den mentale balance er essentiel for at yde den optimale præstation, og nedture kan hurtigt bringe én ud af balance og give selvtilliden et hak.


Med Skype-coaching kan du med kort varsel få fat i os, så vi kan hjælpe dig med at genoprette den mentale balance, som sikrer dig, at du kan nå yde dit optimale i næste kamp – og giver dig den nødvendige sejr. Du har også mulighed for at komme af med de eventuelle frustrationer, der begrænser dit spil, så du igen kan fokusere på den opgave, der venter forude.

Erhverv

Sidder du som leder i en virksomhed i udlandet og føler, at der er noget, som ikke fungerer? Eller sidder du som medarbejder i en virksomhed i udlandet og føler, at der er noget, som ikke fungerer? Uanset hvem af de to personer du er, giver Skype-coaching dig mulighed for at få rettet op på situationen.

Vi kan hjælpe lederen til, at han/hun får det maksimale ud af sine arbejdere, fordi han/hun lærer at motivere sine medarbejdere. Dårlig kommunikation, egen manglende motivation eller andre ting kan gøre det svært at være leder, men der kan jeg med en Skype-session hjælpe dig med at få rettet op på problemerne.

Som medarbejder føler du måske, at din chef misforstår dig, eller at der ikke bliver sat pris nok på dit arbejde. Det kan også være, du har det svært med en kollega eller føler lidt hjemve, og det påvirker din arbejdslyst negativt. I stedet for at lade problemet blive til hverdag kan du kontakte mig, så vi sammen kan give dig lysten ved arbejdet tilbage.

Det kan også være, at du som træner kan se, at dit hold har svært ved at yde det optimale, og der skal hurtigt ske noget, hvis ikke holdet skal ryge ud for tidligt. Der kan jeg give dig nogle redskaber til at motivere spillerne og give dem den nødvendige selvtillid for at yde den præstation, som sikrer triumfen.


Privat

Har du brug for råd og vejledning for eksempel uden mulighed for at komme fysisk til Nr. Broby, så er Skype Coaching en mulighed for dig. Her kan du booke tid og sidde hjemme i sofaen mens vores session foregår.
Du har mulighed for at blive coachet på næsten alt mellem himmel og jord, så længe du ønsker en forandring i forhold til hvor du er i dag.Sådan gør du

Du kan under booking bestille en tid til Skype-coaching. Du skal blot sørge for inden mødet at have tilføjet mig som kontaktperson på din Skype, så jeg kan ringe dig op. Mit Skype-navn er Mindandcoach, og du finder mig ved at trykke ”tilføj” under fanebladet ”kontaktpersoner” og så søge på mit Skype-navn.


Spild ikke kræfterne på fortiden – de bedste resultater ligger og venter på dig forude!!